Трка "1300 каплара" 2023.

Учествовали смо у трци "1300 каплара" и показали спортски и такмичарски дух. Браво за све учеснике!

Свети Симеон Столпник 2023.

Као и сваке године, обележили смо славу Свети Симеон Столпник у манастиру у Брезовцу. Нашим ученицима из Брезовца овај пут придружили су се и другари из Бање и Мариновца. Хвала на гостопримству и срећна слава!

КУД"Абрашевић" у посети нашој школи

У уторак 12. септембра посетили су нас чланови КУД "Абрашевић". Неки од њих су и бивши ученици наше школе на које смо веома поносни. Промовисали су игру, песму, фолклор и традицију, а ми се радујемо се следећој проби!

Тематски дан: Подељена срећа два пута је већа

ематски дан: Подељена срећа два пута је већа! 🍀 Још један предиван дан, овог пута проведен у Гарашима, у посети другарима из ОШ"Свети Сава" на кампу који традиционално организују. ☀️

Тематски дан: Упознајмо свет ..

Какав леп и насмејан дан у нашој школи! 🤗🤗🤗 Тематски дан: Упознајмо свет кроз културу, књижевност, гастрономију...и предмети: српски, шпански, енглески, географија, биологија, хемија, математика, ликовно, физичко.🎈🎈🎈

1. септембар

Школску годину почели смо успешно, а посебно нас радују наши прваци којих ове године има довољно да формирају једно одељење. Свим ученицима, њиховим родитељима и запосленима желимо срећу и успех у даљем раду! ✏️📖✏️📖

Донације компаније БЕКАМЕНТ

Током лета, компанија Бекамент обезбедила је ОШ “Душан Радоњић” из Бање да дочека своје ђаке у новом руху. Донацијом наших материјала сређени су унутрашњи зидови и фасада, а унутрашњи зидови су и декорисани цртежима.

Додела награда 2023.

У Дворани "Парк" 6. августа 2023. одржана је свечаност поводом доделе признања најталентованијим, вредним и марљивим ученицима као и њиховим наставницима који су их припремали и остварили изузетне успехе на школским такмичењима у школској 2022/2023. Међу награђенима су и ученици наше школе. Честитамо Матеји Радивојевићу, који је и ђак генерације наше школе, Исидори Шћекић, ђаку генерације музичке школе, Теодори Поповић, као и наставницима Гордани Митровић и Марку Јаћимовићу.

Бајка на леду, децембар 2022.

Какав дан за клизање! Данас смо учионицу заменили парком, а наставу одржали у зимском амбијенту окупаним сунцем. Уживали смо!

Дружење са Чарлијем Чаплином

Претпоследњи дан наставне године у издвојеним одељењима у Мариновцу и Брезовцу Имали смо прилику да активно учествујемо у хуманитарној акцији у организацији УНБО „Сашка и дружина” гледајући драмске скечеве кроз имитацију Чарлија Чаплина. Ученицима је кроз шаљиве досетке и животна искуства познатог уметника истицана образовно-васпитна улога и значај школовања.