Основна школа “Душан Радоњић” се поноси дугом традицијом и квалитетом образовања који пружамо. Наш циљ је да пружимо свеобухватно и инспиративно образовање које ће подржати развој потенцијала сваког ученика. Верујемо да свако дете има јединствене таленте и способности, те се трудимо да створимо окружење у коме ће они моћи да цветају.

Наш наставни програм је заснован на савременим педагошким методама и у складу је са националним стандардима образовања. Осим основних предмета попут математике, српског језика, природе и друштва, посвећени смо развоју вештина из науке, технологије, инжењеринга и математике. Сматрамо да су ове вештине кључне за будући успех наших ученика у свету који се брзо мења.

Поред академског напретка, истичемо развој емоционалне интелигенције и моралних вредности код наших ученика. Тежимо томе да створимо инклузивно и подржавајуће окружење у коме ће свако дете бити поштовано, мотивисано и осећати се сигурно. Такође, подстичемо тимски рад, креативност и лидерство, јер сматрамо да су то кључне вештине за успех у животу.

Основна школа “Душан Радоњић” такође има богат ваншколски програм који допуњује академско искуство наших ученика. Ученици имају прилику да се баве различитим спортским активностима, уметношћу, музиком и многим другим интересним областима. Верујемо да је важно да наши ученици развијају своје таленте и интересе ван учионица, јер то доприноси њиховом целокупном развоју.

На крају, истичемо да смо отворени за сарадњу са родитељима и заједницом. Верујемо да је партнерство између школе, родитеља и заједнице кључно за пружање најбољег могућег образовања нашој деци. Радујемо се вашем ангажовању и заједничком раду како бисмо заједно остварили успех сваког ученика.

Хвала вам што сте посветили време да сазнате више о Основној школи “Душан Радоњић”! Уколико имате било каква питања или желите да се упознате са нама, слободно нас контактирајте. Радујемо се будућој сарадњи и заједничком путовању ка успеху!

С поштовањем,
Колектив ОШ “Душан Радоњић”.