Обавештење о упису првака у Основну школу

Поштовани родитељи будућих првака, Уписивање Вашег детета у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину. Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 20. марта на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ... прочитај више..

Обавештење за родитеље - пробни завршни испит

У складу са Правилником о календару образовно-васпитног рада основне школе за школску 2023/2024. годину („Службени гласник - Просветни гласник“, број 6/2023) Министарство просвете, у циљу припреме ученика осмог разредa наставник и школа за завршни испит ове године организује пробни завршни испит... прочитај више

Календар активности за завршни испит 2023/24.

Поштовани родитељи и ученици осмог разреда, у прилогу се налази календар активности за полагање завршног испита школске 2023/24. године.

СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Школска 2023/24. година почиње у петак 1. септембра. Настава за ученике од 1. до 8. разреда у матичној школи почиње у 7.30 часова, када ће се одржати прозивка првака и петака. Настава и прозивка првака у издвојеним одељењима у Брезовцу и Мариновцу почиње у 8.00 часова. Свим првацима ће том приликом бити уручени пригодни поклони.

Донације компаније БЕКАМЕНТ

Током лета, компанија Бекамент обезбедила је ОШ “Душан Радоњић” из Бање да дочека своје ђаке у новом руху. Донацијом наших материјала сређени су унутрашњи зидови и фасада, а унутрашњи зидови су и декорисани цртежима.