ИЗРАЖАЈНО ЧИТАЊЕ 5-8. РАЗРЕД

Наша Хелена Павловић, ученица 8.разреда, освојила је 1. место на Општинском такмичењу у изражајном читању које организује Народна библиотека "Свети Сава". Браво за Хелену и њену наставницу српског језика Гордану Митровић!

ИЗРАЖАЈНО ЧИТАЊЕ 1-4. РАЗРЕД

Данас је у Народној библиотеци "Свети Сава" одржано Општинско такмичење у изражајном читању за ниже разреде. Наша Јана Јорданов, ученица 2. разреда из Брезовца освојила је високо 2. место!

Окружно такмичење из шпанског језика 2024.

Милица Малешић и њена наставница шпанског језика Маријана Драговић освојиле су 2. место на Окружном такмичењу из шпанског језика, одржаном у Крагујевцу. Тиме су оствариле пласман на републички ниво такмичења.

Окружно такмичење Књижевна олимпијада 2024.

Милица Малешић, ученица 8. разреда, освојила је 2. место на Окружном такмичењу Књижевна олимпијада, одржаном у ОШ"Вук Караџић" у Крагујевцу. Честитамо Милици и њеној наставници српског језика Гордани Митровић.

Општинско такмичење из шпанског језика

Милица Малешић, ученица 8. разреда, учествовала је на општинском такмичењу из шпанског језика и освојила 3. место. Такмичење је организовано у ОШ Милан Илић Чича у суботу 3. фебруара. Ментор је била наставница шпанског језика Маријана Драговић. Окружно такмичење биће одржано у Крагујевцу.

Књижевна олимпијада

Милица Малешић, ученица 8. разреда, учествовала је на ког општинском такмичењу Књижевна олимпијада и освојила 2. место. Такмичење је организовано у ОШ Милош Обреновић у суботу 3. фебруара. Ментор је била наставница српског језика Гордана Митровић. Окружно такмичење биће одржано у Крагујевцу.